Löydä loma-asuntosi

Viikot 52/2020*, 53/2020* ja 8-15/2021* minimivarausaika 7 vrk, varaukset La-La tai Su-Su. Muina aikoina min. 3 vrk. Lähetä tiedustelu.
*Alle 30 vrk ennen saapumista minimivarausaika 3 vrk.

Myös toimiston kautta voi tehdä varauksia.

Destination Lapland | Ohjelmapalvelut
Destination Lapland on elämystalo, joka tarjoaa Ylläksellä korkeatasoista ja tunnelmallista majoitusta sekä laadukkaita ohjelmapalveluita. Meille tulet kuin toiseen kotiin. Mökki hyvin, loma hyvin.
Ylläs, Yllas, Äkäslompolo, Akaslompolo, Ylläsjärvi, Yllasjarvi, Ylläs-Pallas, Pallas-Ylläs, Kansallispuisto, Lappi, Lapland, Finland, Suomi, cabins, cabin, vacation home, holiday home, rental, mökkit, mökki, mökkejä, loma-asunto, vuokra, vuokra-mökki, loma, vacation, winter, winter wonderland, winter holiday, winter vacation, talviloma, skiing, laskettelu, cross country skiin, murtomaanhiihto, snowmobile, snowmobiling, snowscooter, moottorikelkka, moottorikelkkailu, husky, husky safari, husky tour, dog sledding, koiravaljakko, huskyretki, horse, horse back riding, sleigh ride, horses, hevoset, hevosretki, ratsastus, rekiajelu, reindeer, reindeer safari, poro, porosafari, pilkkiretki, ice fishing, snow village, lumikylä, lainio, game of thrones, northern lights, aurora borealis, revontuli, revontulet, ruksa, kevät, kesä, keskiyönaurinko, aurinko, lumi, tykkylumi, autumn, spring, summer, midsummer sun, snow, accommodation, majoitus, tours, activities, ohjelmapalvelu, retki, kalastus, fishing
352712
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-352712,page-parent,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Ohjelmapalvelut

Elävän valon maa

Maa kiertää Aurinkoa kallellaan. Sen päälaki on kesällä Aurinkoon päin, talvella poispäin. Sijainti lähellä päälakea tekee Lapista niin erityisen. Se tuo yöttömät yöt, päivättömät päivät ja taivaan tulet. Ylläksen alueen seitsemän tunturia tarjoavat postikorttimaiset maisemat, joita pääsee ihailemaan unohtumattomilla aktiviteeteilla. Tutustu valmiisiin lomaohjelmiimme ja tee valintasi.

Talvi 2020-2021

Kiehtovia retkiä keskellä kauneinta lappilaista luontoa.

 • Moottorikelkkailu

  Moottorikelkkailu

  Vauhdikas ja hauska tapa lähteä seikkailulle Ylläksen ympäristöön on moottorikelkan selässä. Kelkkaretkiä on jokaiseen makuun ja osaamistasolle. Lähde mukaan jahtamaan revontulia tai tutustumaan Lapin mystiikkaan tai lumitaiteeseen.

  Tutustu kelkkaretkiin
 • Talvipyöräily

  Talvipyöräily

  Tervetuloa tutustumaan Lapin taianomaiseen ympäristöön läskipyörillä. Täydellisesti huolletut talvipyöräilyreittimme avaavat uuden ja jännittävän tavan nauttia alueemme kauniista tunturimaisemista sekä jäätyneistä järvistä ja soista.

  Tutustu läskipyörä safareihin
 • Lumikenkäily

  Lumikenkäily

  Lumikenkäily on rauhallinen tapa tutustua Ylläksen maisemiin, tuntureihin ja upeisiin näkymiin tuntureiden huipuilta. Lumikenkäillessä voit hakea voimaa luonnosta ja kokea uudella tavoin metsän mystisyyden ja rauhoittavan ilmapiirin.

  Tutustu lumikenkäretkiin
 • Huskysafarit

  Huskysafarit

  Huskysafareillamme pääset tutustumaan sykähdyttävään Lapin luontoon omalla huskyvaljakollasi. Valitse mieleisesi safari, uskallamme luvata, että jokainen niistä jättää kauniin jäljen sielunmaisemaasi.

  Tutustu Husky Safareihin
 • Nähtävyydet

  Nähtävyydet

  Nähtävyyksiä löytyy Ylläksen alueelta moneen makuun, oli se sitten saamelaisten vanhoja pyhä paikkoja, tähän päivään säilynyt poronhoito tai Lainion ”Game of Thornes” teemainain lumikylä.

  Tutustu Nähtävyyksiin
 • Porosafarit

  Porosafarit

  Vierailu porotilalla tuo porot sekä lappilaisen elämäntavan ja porotilan arjen tutummaksi. Porosafarin kohokohta on varmasti rekiajelu, poron vetämän reen kyydissä mieli lepää!

  Tutustu Porosafareihin

Viikko-ohjelma 2020-21

Kauttamme pääset kokemaan kiehtovia retkiä ja syventäviä kokemuksia läpi talven.
Tutustu viikko-ohjelmaanTutustu viikko-ohjelmaan

Kesä

Äkäslompolossa kesäpäivä jatkuu yli kaksi kuukautta, koska aurinko ei laske. Täällä voit viettää yöaurinkolomaa toukokuun puolivälistä elokuun alkuun.

 • Melonta

  Melonta

  Kanootilla pääset mukavasti tutustumaan Ylläksen vesistöihin ja pääset nauttimaan maisemista uudesta näkövinkkelistä.

  Tutustu melontaretkiin
 • Kalastus

  Kalastus

  Puhtaita järviä, isoja ja pieniä, puroja sekä jokia löytyy Ylläksen alueelta vaikka kuinka paljon.

  Tutustu kalaretkiin
 • Vaellus

  Vaellus

  Ylläksen laaja latuverkosto muuttuu kesän tullen luontopoluiksi jotka kutsuvat isot ja pienetkin ihmiset retkeilemään Lapin luonnossa. Upeat maisemat, auringonlaskut ja villi luonto tarjoavat jo monta syytä lähteä luontoon

  Tutustu vaelluksiin
 • Pyöräily

  Pyöräily

  Kesäisin pyöräilijälle avautuu uusi maailma, sillä pyöräilyreittejä löytyy joka lähtöön ja vaikeusasteelle, ihan paikallisia reittejä, metsien läpi ja tuntureiden huipuille tai myös pidempiäkin, esim. Leville saakka.

  Tutustu pyöräilyretkiin

Jos haluat vaikuttaa ohjelman sisältöön tai sinulla on kokonaan oma, toteuttamista odottava toive, ota meihin yhteyttä. Rakennamme yhdessä toimivan ja unohtumattoman kokonaisuuden, jonka muisto kestää.