Destination Lapland | Varausehdot Mökit
Destination Lapland on elämystalo, joka tarjoaa Ylläksellä korkeatasoista ja tunnelmallista majoitusta sekä laadukkaita ohjelmapalveluita. Meille tulet kuin toiseen kotiin. Mökki hyvin, loma hyvin.
Ylläs, Yllas, Äkäslompolo, Akaslompolo, Ylläsjärvi, Yllasjarvi, Ylläs-Pallas, Pallas-Ylläs, Kansallispuisto, Lappi, Lapland, Finland, Suomi, cabins, cabin, vacation home, holiday home, rental, mökkit, mökki, mökkejä, loma-asunto, vuokra, vuokra-mökki, loma, vacation, winter, winter wonderland, winter holiday, winter vacation, talviloma, skiing, laskettelu, cross country skiin, murtomaanhiihto, snowmobile, snowmobiling, snowscooter, moottorikelkka, moottorikelkkailu, husky, husky safari, husky tour, dog sledding, koiravaljakko, huskyretki, horse, horse back riding, sleigh ride, horses, hevoset, hevosretki, ratsastus, rekiajelu, reindeer, reindeer safari, poro, porosafari, pilkkiretki, ice fishing, snow village, lumikylä, lainio, game of thrones, northern lights, aurora borealis, revontuli, revontulet, ruksa, kevät, kesä, keskiyönaurinko, aurinko, lumi, tykkylumi, autumn, spring, summer, midsummer sun, snow, accommodation, majoitus, tours, activities, ohjelmapalvelu, retki, kalastus, fishing
349265
page-template-default,page,page-id-349265,page-child,parent-pageid-349277,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Varausehdot Mökit

Destination Lapland Oy – Online-varausehdot

05.08.2021

Markkinointiorganisaatio noudattaa majoituspalvelujen tilaamisessa, varaamisessa ja tehtyjen palveluiden peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut näissä sopimusehdoissa mainitun maksun.

Varaaminen ja maksu

Online-varaamossa asiakas maksaa majoituksen kokonaisuudessaan varaushetkellä. Online-varauksen yhteydessä peritään 12€ suuruinen toimitusmaksu. Varaus on vahvistettu, kun asiakas on suorittanut markkinointiorganisaatiolle maksun majoittumisesta joko luottokortilla tai verkkopankissaan.

Asiakkaalle lähetetään sähköpostilla tilausvahvistus, asukasohje ja avaimen saantipaikan ja majoituskohteen osoite. Saapuessaan kohteeseen on asiakkaan esitettävä tilausvahvistus Markkinointiorganisaatio vastaa siitä, että asiakas saa sopimuksen mukaiset lomapalvelut. Varausta muutettaessa peritään 50 €.

Markkinointiorganisaation oikeus hintojen muutoksiin

Sopimuksen syntymisen jälkeen markkinointiorganisaatiolla on oikeus korottaa sovittua hintaa, jos mökkilomapalvelun hintaan vaikuttavat verot tai julkiset maksut muuttuvat.

Peruutukset

Peruutus on tehtävä aina kirjallisesti markkinointiorganisaatiolle. Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa 30 päivää ennen oleskelun alkamista, suoritus palautetaan vähennettynä toimitusmaksulla 12€ ja peruutuskuluilla 50 €. Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa myöhemmin kuin 30 päivää ennen oleskelun alkamista veloitetaan koko vuokra. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut markkinointiorganisaatiolle. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi lainkaan perille.

Mikäli asiakas muuttaa lomakohdetta tai loman ajankohtaa, sitä pidetään aikaisemman tilauksen peruutuksena ja uutena varauksena.

Jos asiakas keskeyttää varauksensa ja poistuu lomakohteesta ennen vuokra-ajan päättymistä, ei käyttämättä jääneeltä ajalta makseta korvausta eikä asiakas ole oikeutettu vuokranpalautukseen.
Sairaustapauksien tai mahdollisen pandemiaepidemian varalta on suositeltavaa ottaa matkavakuutus.

Markkinointiorganisaation oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este (force majeure) lomakohteen omistaja voi markkinointiorganisaation välityksellä irtisanoa sopimuksen, jolloin markkinointiorganisaation on mahdollisimman pian ilmoitettava asiakkaalle peruutuksesta. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada markkinointiorganisaatiolle maksamansa suoritukset takaisin.

Markkinointiorganisaatiolla on oikeus muuttaa majoitus- tai muu palveluvaraus vähintään vastaavan tasoiseen majoitukseen tai muuhun palveluun. Varauksen muutoksesta on ilmoitettava asiakkaalle heti muutostarpeen ilmaannuttua tai jos muutostarve ilmenee saapumisen yhteydessä, muutos on tehtävä viimeistään 4 tuntia saapumisesta.

Avainten luovutus

Lomakohteen avaimet luovutetaan asiakkaalle tulopäivänä viimeistään kello 18.00.

Aukioloajan ulkopuolella etukäteen ilmoittamatta jätetystä saapumisesta tai avainten luovuttamisesta avainpalvelu perii 60€ maksun.

Oleskelu lomakohteessa

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä yleisimmin klo 18.00 lähtöpäivään klo 10.00 välisenä aikana. Lomakohteiden vuokraan sisältyy vuodevaatteet, perusastiasto ja normaalit energiakulut. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet tai voi ne erikseen tilata maksua vastaan markkinointiorganisaatiolta etukäteen. Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon suoraan markkinointiorganisaatiolle.

Tupakointi on kielletty kaikkien lomakohteiden sisätiloissa. Tupakointisäännön rikkomisesta markkinointiorganisaatio veloittaa asiakkaalta 1.000€.

Lomakohteen loppusiivoukseen ei sisälly astioiden tiskaus ja niiden paikalleen laitto eikä roskien vienti. Kuivamuonat tulee viedä pois ja huonekalut laitettava alkuperäisille paikoilleen. Markkinointiorganisaatiolla on oikeus laskuttaa asiakkaalta lisäsiivouskulut, mikäli asiakas on laiminlyönyt edellä mainitut tehtävät tai lomakohde on muutoin jätetty kohtuuttoman epäsiistiin kuntoon.

Markkinointiorganisaatiolla on oikeus periä lomakohteeseen saapumisen yhteydessä asiakkaalta enimmillään 500€ suuruinen vakuusmaksu. Markkinointiorganisaatio palauttaa vakuusmaksun asiakkaalle lähtöpäivänä tarkistettuaan lomakohteen. Vahinkojen korvaus sekä siivouksesta (esim. tupakointi lomakohteessa) aiheutuvat mahdolliset lisäkustannukset
voidaan pidättää vakuusmaksusta.

Henkilömäärä

Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mikä on mökin tiedoissa ilmoitettu vuodepaikkojen määrä. Mikäli henkilömäärä ylittää markkinointiorganisaaton mökin tiedoissa ilmoittaman mökin vuodepaikkojen määrän, markkinointiorganisaatio perii lisämaksuna 20% majoituksen hinnasta tai sillä on oikeus purkaa sopimus päättymään välittömästi, jolloin asiakkaalle ei palauteta mitään suoritetuista maksuista.

Teltan ja asuntovaunun tai vuokrattavien välineiden (esim. kylpypalju) käyttö lomakohteen tontilla ilman markkinointiorganisaation lupaa on kielletty. Sähkö- ja hybridautojen lataaminen mökkien sähköverkoista on ehdottomasti kielletty.

Valitukset

Kaikki lomakohteen varaukseen ja kuntoon liittyvät valitukset osoitetaan välittömästi aiheen ilmaannuttua markkinointiorganisaatiolle. Markkinointiorganisaatio ei käsittele jälkikäteen tehtyjä majoituskohteen kuntoon liittyviä valituksia.

Mikäli kohteessa suoritetaan korjaus- ja huolto toimenpiteitä markkinointiorganisaatiosta riippumattomasta tai muuten ennalta arvaamattomasta syystä ja ongelma on korjattu kohtuullisessa ajassa, ei markkinointiorganisaatiolla ole korvausvelvollisuutta.

Ylivoimainen este

Markkinointiorganisaatio ei vastaa sellaisesta asiakkaalle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu ennalta arvaamattomasta ylivoimaisesta esteestä (force majeure) tai vastaavasta syystä (esim. sähkökatkot tai eläimet, kuten hiiret ja hyönteiset), joka ei ole johtunut markkinointiorganisaatiosta ja jonka seurauksia markkinointiorganisaatio ei kohtuudella ole voinut estää.

Markkinointiorganisaatio ei myöskään vastaa vahingoista tai seurauksista, jotka aiheutuvat normaaleista luonnonilmiöistä. Markkinointiorganisaatio ei vastaa tilanteista, jotka johtuvat viranomaisen toimenpiteistä tai erityisestä liiketoiminnan jatkuvuuteen liittyvistä tekijöistä kuten pandemiasta (Covid-19).

Varausehdot_Online_2022-2023.pdf