Destination Lapland | Vuokrauspalvelu
Destination Lapland on elämystalo, joka tarjoaa Ylläksellä korkeatasoista ja tunnelmallista majoitusta sekä laadukkaita ohjelmapalveluita. Meille tulet kuin toiseen kotiin. Mökki hyvin, loma hyvin.
Ylläs, Yllas, Äkäslompolo, Akaslompolo, Ylläsjärvi, Yllasjarvi, Ylläs-Pallas, Pallas-Ylläs, Kansallispuisto, Lappi, Lapland, Finland, Suomi, cabins, cabin, vacation home, holiday home, rental, mökkit, mökki, mökkejä, loma-asunto, vuokra, vuokra-mökki, loma, vacation, winter, winter wonderland, winter holiday, winter vacation, talviloma, skiing, laskettelu, cross country skiin, murtomaanhiihto, snowmobile, snowmobiling, snowscooter, moottorikelkka, moottorikelkkailu, husky, husky safari, husky tour, dog sledding, koiravaljakko, huskyretki, horse, horse back riding, sleigh ride, horses, hevoset, hevosretki, ratsastus, rekiajelu, reindeer, reindeer safari, poro, porosafari, pilkkiretki, ice fishing, snow village, lumikylä, lainio, game of thrones, northern lights, aurora borealis, revontuli, revontulet, ruksa, kevät, kesä, keskiyönaurinko, aurinko, lumi, tykkylumi, autumn, spring, summer, midsummer sun, snow, accommodation, majoitus, tours, activities, ohjelmapalvelu, retki, kalastus, fishing
350148
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-350148,page-child,parent-pageid-349745,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Vuokrauspalvelu

Pitkät perinteet ja selvä kehityssuunta

Destination Lapland – Ylläs Majoituspalvelut on toiminut Ylläksellä jo 25-vuotta ja kokemus vuokravälityksessä tuo varmuutta. Olemme asettaneet selvän suunnan tulevaisuutta varten ja nyt rakennamme mökkivälityksen ympärille elämyslomia.

Vakaa asiakaskanta

Toiminnan jatkuvuuden takaavat vahvat asiakassuhteet sekä kotimaassa että ulkomailla. Aktiivinen matkanjärjestäjäsuhteiden hoitaminen ja uusien markkinoiden avaaminen ovat osa toimintamme kivijalkaa. Suuri osa kotimaisista asiakkaistamme on uusintaostajia, he tulevat vuosi vuoden jälkeen vieraaksemme Ylläkselle. Seuraamme asiakastyytyväisyyden kehittymistä koko ajan ja panostamme laadun kehittämiseen.

Luotettavuus

Yhteistyö mökin omistajien kanssa perustuu sopimukseen ja myynnin kehitystä omistajat voivat seurata reaaliaikaisesti varausjärjestelmämme kautta omalta kotikoneeltaan. Lähetämme mökin omistajille säännöllisesti kausitiedotteita. Meihin on helppo ottaa yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla ja piipahtaa vaikka paikan päällä toimistollamme.

Oma huoltopalvelu

Tarjoamme mökin omistajille tarvittaessa huoltosopimuksen. Huoltomiehemme käyvät säännöllisesti tarkistamassa, että mökkinne on hyvässä tallessa ja korjaukset tulevat ajallaan tehdyksi. Toimiva 24h –huoltopäivystys on matkailijoiden arvostama palvelu.

Destination Lapland -vuokravälitys

Haluatko liittää loma-asuntosi Destination Lapland –vuokravälityspalveluun? Täytä yhteydenottopyyntö, niin kerromme sinulle lisää palvelustamme ja mahdollisuuksista saada loma-asunto tuottamaan.

“Kaikki tähdellä (*) merkatut kentät ovat pakollisia.

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntöämme.*

Laita mökkisi tuottamaan

Destination Lapland omaa yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksen mökkien vuokranvälityksestä Äkäslompolossa. Pitkien perinteiden ja menestyneen toiminnan ansiosta olemme saavuttaneet vankan aseman alueen johtavana mökkivuokraamona.

Pitkien perinteidemme salaisuus on vakituinen kotimainen asiakaskunta sekä hyvät suhteet ulkomaisiin matkanjärjestäjiin. Olemme panostaneet markkinoinnillisiin toimenpiteisiin sekä laadun parantamiseen. Kaikkien näiden toimenpiteiden tarkoituksena on palvella mökinomistajia sekä kuluttaja-asiakkaitamme entistä paremmin.

Toimintamme jatkuvan kehittymisen sekä Ylläksen alueen kasvavan kysynnän vuoksi, etsimme jatkuvasti lisää uusia vuokrauskohteita.

Mökin tai loma-asunnon hankita Ylläkseltä yhdistettynä mökin vuokrauspalveluun on hyvä investointi. Destination Lapland on luotettava yhteistyökumppani loma-asuntosi huollon, siivouksen ja vuokrauksen osalta. Pitkäaikaisen toiminnan perustana ovat toimineet hyvät suhteet mökinomistajiin ja ennen kaikkea heidän luottamuksensa toimintaamme.

Destination Lapland -vuokravälitys

Online-varaamo

Destination Laplandin online-varaamossa jokainen vuokrattava kohde esitellään yksityiskohtaisesti. Kehitämme online-kauppaamme jatkuvasti ja olemme kiinnittäneet erityistä huomiota sen käyttäjäystävällisyyteen ja kuvien laatuun.

Markkinointi

Panostamme vahvasti mökki- ja elämyslomien markkinointiin sekä kotimaassa että ulkomailla. Tehokas markkinointi vaikuttaa myynnin kehittymiseen positiivisesti.

Lomalle omalle mökille

Mökkien omistajien on helppoa ja huoletonta tulla lomalle, koska huolto- ja siivouspalvelumme pitävät mökin kunnossa. Avainpalvelumme on käytettävissä myös omavarauksissa. Omavarauksen teko onnistuu kätevästi omistajaliittymän kautta. Ohjelmapalveluvalikoimasta löytyy tekemistä lomapäiville. Kausittain myönnämme omistajille myös pieniä alennuksia ohjelmista.

Ota yhteyttä