Destination Lapland | Loma-asunnot FAQ
Destination Laplandilta voit vuokrata sinulle sopivaa mökkiä lomallesi ja pääset vuoden ympäri nauttimaan Ylläksen upeista maisemista ja aktiviteeteistä.
mökki, loma-mökki, vuokramökki, Ylläs, Äkäslompolo, Lappi, loma-huoneisto, huoneisto, lomamökki, asunto, talo, loma
353761
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-353761,page-child,parent-pageid-348896,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Loma-asunnot FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa varaukseni kahdessa erässä?

Online-varaamossamme maksu suoritetaan kokonaisuudessaan varaushetkellä joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Toimiston kautta tehdyt varaukset maksetaan ennakko- ja loppulaskulla, mikäli saapumiseen on aikaa enemmän kuin 2 kk. Kahdella laskulla maksettaessa ennakkomaksun suuruus on 30%.

Pääseekö mökkiin aiemmin kuin kello 18.00 tulopäivänä?

Mökit luovutetaan asiakkaille sitä mukaa kun ne valmistuvat vaihtosiivouksesta, kuitenkin viimeistään kello 18:00. Voitte tiedustella mökkinne tilannetta toimistoltamme. Sesonkiaikana asiakkaille lähetetään tekstiviesti varauksella ilmoitettuun puhelinnumeroon, kun mökki on valmis ja avaimet voidaan noutaa.

Voiko mökillä olla pidempään kuin 10.00 lähtöpäivänä?

Pääsääntöisesti ei, mutta voitte tiedustella asiaa toimistoltamme. Riippuen tilanteesta, saatamme painavasta syystä pystyä joustamaan.

Onko varaamassani mökissä internet?

Tämän voi tarkistaa mökin tiedoista online-varaamostamme.

Kuuluvatko liinavaatteet mökin hintaan?

Pääsääntöisesti ei. Joissakin kohteissa liinavaatteet kuitenkin sisältyvät viikkovuokraan. Mikäli liinavaatteet sisältyvät hintaan, ne on mainittu laskussanne / kuitissanne.

Voinko vuokrata liinavaatteita?

Kyllä. Liinavaatesetin hinta on 20€ ja se sisältää lakanan, pussilakanan, tyynyliinan sekä ison ja pienen pyyhkeen.

Olen tilannut liinavaatteet, toimitetaanko ne mökkiin valmiiksi?

Kyllä

Voiko mökissä majoittua enemmän ihmisiä kuin mökkikuvauksessa lukee?

Ei voi. Mökin tiedoissa on mainittu henkilömäärä, joka on sama kuin mökin vuodepaikkojen määrä. Tätä henkilömäärää ei saa ylittää.

Saako mökille tuoda lemmikkieläimen?

Mökkiin voi tuoda lemmikkieläimen, mikäli se on mökin tiedoissa sallittu. Tämän voi tarkistaa mökin tiedoista online-varaamostamme. Lemmikkieläin tulee ilmoittaa varausta tehdessä, lemmikkieläimestä perimme 52€ lemmikkimaksun.

Mitä kulutustavaroita mökistä löytyy?

Mökit vuokrataan omavaraisperiaatteella, asukkaan tulee tuoda mukanaan kaikki kulutustavarat mukaan lukien pesuaineet ja wc-paperit.

Voimmeko tuoda mökille asuntovaunun tai teltan tai vuokrattavia välineitä / varusteita kuten kylpypaljun?

Teltan ja asuntovaunun tai vuokrattavien välineiden (esim. kylpypalju) käyttö lomakohteen tontilla ilman Destination Lapland Oy:n lupaa on kielletty.

Saako sähköautoa ladata mökillä?

Sähköautoa saa ladata vain mökillä, jossa on siihen tarkoitettu latauspiste. Tämän tiedon voitte tarkistaa mökin tiedoista online-varaamostamme.

Voiko postin kääntää mökille?

Mökeillä ei ole postilaatikoita, joten postia ei voi kääntää mökille, mutta Jounin kaupalla on lehtilaatikko, jonne voi kääntää lehdet osoitteella Sannanrannantie 3, 95970 Äkäslompolo.

Mistä löydämme polttopuut?

Yksittäisissä mökeissä on yleensä joko erillinen polttopuuvarasto tai varastotila, missä polttopuita säilytetään. Rivi- ja paritaloissa on erillinen huoltorakennus mökin pihapiirissä, jossa polttopuut varastoidaan.

Minne mökin avaimet palautetaan?

Avaimet palautetaan sinne mistä olette noutaneet, joko toimistollemme tai mökin avainlaatikkoon. Avaimia ei saa jättää mökkiin sisälle.

Mitä toimenpiteitä meidän tulee tehdä lomamme päättyessä?

Jokaiseen varaukseen kuuluu loppusiivous. Loppusiivous ei kuitenkaan sisällä seuraavia toimenpiteitä, vaan teidän tulee tehdä ne itse ennen lähtönne:

  • Täyttäkää tiskikone ja laittakaa se päälle
  • Tyhjentäkää jääkaappi
  • Jos olette vuokranneet liinavaatteita, niin kerätkää liinavaatteet yhteen paikkaan. Jos liinavaatteiden mukana on sininen palautussäkki, niin laittakaa liinavaatteet säkkiin.
  • Viekää roskat mökin ulkoroska-astiaan. Tyhjät pullot voi palauttaa pullonpalautuspisteisiin ja Jounin Kaupalla on kierrätyspiste lasi-, metalli-, kartonki- ja muovijätteille.
  • Huolehdittehan myös, että ikkunat ja takkapelti on kiinni, termostaatit normaaliasennossa, koneet ja laitteet suljettu ja ovi huolellisesti lukittu.