Löydä loma-asuntosi

Viikot 52/2020*, 53/2020* ja 8-15/2021* minimivarausaika 7 vrk, varaukset La-La tai Su-Su. Muina aikoina min. 3 vrk. Lähetä tiedustelu.
*Alle 30 vrk ennen saapumista minimivarausaika 3 vrk.

Myös toimiston kautta voi tehdä varauksia.

Destination Lapland | Korona Info
Destination Lapland on elämystalo, joka tarjoaa Ylläksellä korkeatasoista ja tunnelmallista majoitusta sekä laadukkaita ohjelmapalveluita. Meille tulet kuin toiseen kotiin. Mökki hyvin, loma hyvin.
Ylläs, Yllas, Äkäslompolo, Akaslompolo, Ylläsjärvi, Yllasjarvi, Ylläs-Pallas, Pallas-Ylläs, Kansallispuisto, Lappi, Lapland, Finland, Suomi, cabins, cabin, vacation home, holiday home, rental, mökkit, mökki, mökkejä, loma-asunto, vuokra, vuokra-mökki, loma, vacation, winter, winter wonderland, winter holiday, winter vacation, talviloma, skiing, laskettelu, cross country skiin, murtomaanhiihto, snowmobile, snowmobiling, snowscooter, moottorikelkka, moottorikelkkailu, husky, husky safari, husky tour, dog sledding, koiravaljakko, huskyretki, horse, horse back riding, sleigh ride, horses, hevoset, hevosretki, ratsastus, rekiajelu, reindeer, reindeer safari, poro, porosafari, pilkkiretki, ice fishing, snow village, lumikylä, lainio, game of thrones, northern lights, aurora borealis, revontuli, revontulet, ruksa, kevät, kesä, keskiyönaurinko, aurinko, lumi, tykkylumi, autumn, spring, summer, midsummer sun, snow, accommodation, majoitus, tours, activities, ohjelmapalvelu, retki, kalastus, fishing
353025
page-template-default,page,page-id-353025,page-child,parent-pageid-349277,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Korona Info

PÄIVITYS 14.04.2020

Hyvä asiakkaamme !

Peruutuksien suuri määrä on ruuhkauttanut asiakaspalveluprosessimme, alamme kuitenkin olla voiton puolella peruutuksien käsittelyssä. Maksujen palautusten aikataulu on tarkentunut; maksut tullaan tekemään porrastetusti 27.04.-20.05.2020 välisenä aikana. Vain toimiston kautta varatut, pankkitililtä maksetut varaukset palautetaan suoraan asiakkaan pankkitilille, online-varaamon kautta tehdyt varaukset palautetaan Paytrailin kautta asiakkaan tilille / luottokortille. Kiitämme kärsivällisyydestänne ja tuestanne näinä haastavina aikoina.

Jokainen positiivinen viesti asiakkailtamme on lämmittänyt mieliämme kovasti.

Nähdään taas kun olosuhteet sen sallivat!

 

TIEDOTE 23.03.2020

Destination Lapland Oy:n loma-asuntojen varaukset koronan aikana

Hyvä asiakkaamme !

Koronavirus Covid-19 epidemian johdosta Suomen hallitus on julistanut maahan poikkeustilan 18.03.2020 – 13.04.2020 asti.

Mikäli sinulla on varaus välityksessämme olevaan loma-asuntoon, joka alkaa ajalla 28.3 – 30.5.2020 voit halutessasi:

Perua varauksesi ja saada maksamasi rahat takaisin vähennettynä 50 € peruutuskuluilla ja 20 € tai 12 € toimituskuluilla, toimi näin:

 • Laita viesti ”VARAUKSEN PERUUTUS” osoitteeseen info@destinationlapland.com
  – Kirjoita viestiin varaajan nimi ja varausnumero
  – Jos varaus on maksettu pankkitililtä, ilmoita tilinumerosi (IBAN-muodossa)
  – Jos varaus on tehty online-varaamossamme Paytrailin kautta ja maksettu luottokortilla, palautamme summan samalle luottokortille samaa maksukanavaa käyttäen millä varaus on tehty
 • Peruutusten arvioitu käsittelyaika on 14 vrk ja takaisinmaksun arvioitu kesto on 30 – 60 vrk.

Siirtää varauksesi toimi näin:

 • Laita viesti ”VARAUKSEN SIIRTO” osoitteeseen info@destinationlapland.com
  – Kirjoita viestiin varaajan nimi ja varausnumero
  – Siirto voidaan tehdä vain samaan loma-asuntoon
  Ilmoita ajankohta, jolle toivot varauksesi siirrettävän
 • Siirron arvioitu käsittelyaika on 14 vrk. Mikäli siirto onnistuu, vahvistamme uuden varauksen sähköpostitse. Mikäli siirto ei onnistu, olemme yhteydessä ja palautamme maksamasi rahat.
 • Ilmoittamamme hinnankorotukset talvelle 2020-2021 eivät ole voimassa näiden varausten kohdalla

Mikäli olette ottaneet meihin jo yhteyttä koskien varauksenne peruutusta, älkää laittako uutta viestiä – käsittelemme pyyntönne esityksemme mukaisesti.

Päivitetyt peruutusehdot koskevat vain yksityisiä asiakkaita.

Elämme poikkeuksellisia aikoja ja 34 vuotisella urallani matkailun parissa olen nyt tuntemattoman edessä. Yrityksen omistajana ja toimitusjohtajana, tehtäväni on toimia kaikkien yrityksen eri sidosryhmien, loma-asuntoja vuokraavien asiakkaiden kuin loma-asunnon omistajien ja kaikkien lukemattomien alihankkijoiden etu huomioiden. Vähäisin ei ole huoli työntekijöidemme hyvinvoinnista, terveydestä ja tulevaisuudesta tässä erittäin haastavassa tilanteessa.

Koronavirus on myös yritykselle poikkeustila, jonka vaikutukset yrityksen eri toimintoihin ovat tulleet esiin sitä mukaa kun tieto kriisin vaikutuksista ja laajuudesta on selvinnyt tilanteen edetessä. Tilannekuva on muuttunut jopa päivässä merkittävästi.

Yhteydenottojen määrä koskien peruutusehtojamme ja maksujen palautusta on ollut huomattava, mutta niin ovat olleet myös kannustusviestit lukemattomilta Äkäslompolon tunturikylän ystäviltä, väärteiltä, kautta maan. Monet ovat kertoneet luottavansa siihen, että asiat järjestyvät ja palaavansa taas uudelleen, kun aika siihen on valmis.

Yrityksen toimitusjohtajana olen nyt tilanteessa, jossa ainoa vaihtoehto on yrityksen toimintojen hallittu ja harkittu osittainen alasajo loppukauden ajaksi, jopa mahdollinen liiketoiminnan koko keskeytys. Pyrimme siihen, että välittömät toimenpiteet voivat suojella asiakkaidemme ja henkilöstömme terveyttä ja turvallisuutta. Seuraamme valtiovallan toimenpiteitä ja päivitämme ajantasaiset tiedot nettisivuillemme.

Koronavirus Covid-19 vaikutukset eivät ole vain taloudellisia, vaan myös suoraan yksilön terveyteen kohdistuvia. Tulevista päivistä ja viikoista emme tiedä ja miten se tulee vaikuttamaan minun tai minun työntekijöideni terveyteen ja jaksamiseen. Tämän johdosta, pyydän teiltä kaikilta Äkäslompolon ystävät kärsivällisyyttä ja pitämään yhteyttä vain sähköpostitse. Pahoittelemme, ettemme ole voineet vastata kaikkiin yhteydenottoihinne.

Jos koronalta vältyn ja maan hallitus liikkumisen sallii, niin kauniita kuvia rakkaan kotikyläni luonnosta ja tuntureista voit katsoa vaikka Instagramista nimelläni tai Destination Lapland Facebook-sivuilta niin tämän kriisin aikana kuin sen jälkeenkin. Tervetuloa tunturiin, kun tämä tilanne on ohi ja pitäkää itsestänne ja lähimmäisistänne huolta.

Terveisin
Mauri Kuru
Toimitusjohtaja
Destination Lapland