Yritys

Vieraanvaraisuus säilyy suvussa

Destination Lapland on elämystalo, joka tarjoaa Ylläksellä korkeatasoista ja tunnelmallista majoitusta sekä laadukkaita ohjelmapalveluita. Ylläksen lisäksi safarimme suuntautuvat Suomen ja Ruotsin rajaseudulle.

Yrityksen juuret löytyvät Keski-Kaulasen talosta Äkäslompolosta, joka oli 1930-luvulla vain muutaman savun kylä. Lappilainen vieraanvaraisuus oli perheyrityksen perustajan isovanhemmille opitun sijasta itsestään selvä elämäntapa.

toimisto_talvi.jpg

Juuri samalla tavalla toimii myös nykyinen Destination Lapland. Kehitymme jatkuvasti, kun mietimme ja toteutamme uusia tapoja palvella vierastamme entistä paremmin. Haluamme, että meille on edelleen yhtä helppo tulla kuin Keski-Kaulasen taloon, jossa isäntä virkkoi ykskantaan: “tervetuloa väsynyt matkamies, käy taloksi.”

Lue yrityksen historia ja tutustu tarkemmin Destination Laplandin kiehtovaan tarinaan.

Destination Lapland Oy:n uusi safaritalo valmistui keskeiselle paikalle Äkäslompolon kylään tammikuussa 2008

my_lapland.jpg
Paikallinen, Perinteinen, Palveleva
Hyvä palvelu syntyy pitkästä kokemuksesta, perinteistä ja vahvoista juurista paikallisuuteen. Pyrimme hyvään palveluun ja laatuun kaikessa toiminnassamme. Tätä on Destination Lapland. 

Tarinoita Äkäslompolosta

Mökin omistajat, vieraat ja Destination Laplandin työntekijät kertovat kokemuksista Ylläksellä.

Karhukaltion tarina

Ensimmäinen kertomus näillä sivuilla on Karhukaltion syntymistarina:

“Ukko pohdiskeli viime vuosituhannen lopulla oman retkeilymökin paikkaa.  Kairoja eri puolilla vuosien varrella kuljettuaan päivänselvää oli, että paikka on Äkäslompolo, seitsemän tunturin kylä… “

Jatka lukemista »

Comments are closed.