Destination Lapland -vuokravälitys

Pitkät perinteet ja selvä kehityssuunta

Destination Lapland – Ylläs Majoituspalvelut on toiminut Ylläksellä jo 15-vuotta ja kokemus vuokravälityksessä tuo varmuutta. Olemme asettaneet selvän suunnan tulevaisuutta varten ja nyt rakennamme mökkivälityksen ympärille elämyslomia.

Vakaa asiakaskanta

Toiminnan jatkuvuuden takaavat vahvat asiakassuhteet sekä kotimaassa että ulkomailla. Aktiivinen matkanjärjestäjäsuhteiden hoitaminen ja uusien markkinoiden avaaminen ovat osa toimintamme kivijalkaa. Suuri osa kotimaisista asiakkaistamme on uusintaostajia, he tulevat vuosi vuoden jälkeen vieraaksemme Ylläkselle. Seuraamme asiakastyytyväisyyden kehittymistä koko ajan ja panostamme laadun kehittämiseen.

Luotettavuus

Yhteistyö mökin omistajien kanssa perustuu sopimukseen ja myynnin kehitystä omistajat voivat seurata reaaliaikaisesti varausjärjestelmämme kautta omalta kotikoneeltaan. Lähetämme mökin omistajille säännöllisesti kausitiedotteita. Meihin on helppo ottaa yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla ja piipahtaa vaikka paikan päällä toimistollamme.

Oma huoltopalvelu

Tarjoamme mökin omistajille tarvittaessa huoltosopimuksen. Huoltomiehemme käyvät säännöllisesti tarkistamassa, että mökkinne on hyvässä tallessa ja korjaukset tulevat ajallaan tehdyksi. Toimiva 24h –huoltopäivystys on matkailijoiden arvostama palvelu.

Online-varaamo

Destination Lapland on avannut vuonna 2007 online-varaamon, jossa jokainen vuokrattava kohde esitellään yksityiskohtaisesti. Asiakas voi tehdä varauksen kätevästi vaikka omalta kotikoneeltaan. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota online-kaupan käyttäjäystävällisyyteen.

Markkinointi

Panostamme vahvasti mökki- ja elämyslomien markkinointiin sekä kotimaassa että ulkomailla. Tehokas markkinointi vaikuttaa myynnin kehittymiseen positiivisesti.

Lomalle omalle mökille

Mökkien omistajien on helppoa ja huoletonta tulla lomalle, koska huolto- ja siivouspalvelumme pitävät mökin kunnossa. Tarvittaessa liinavaatteet ja loppusiivouksen voi tilata myös omistajan omavarausviikoille. Ohjelmapalveluvalikoimasta löytyy tekemistä lomapäiville. Kausittain myönnämme omistajille myös pieniä alennuksia ohjelmista.

Täytä yhteydenottopyyntö, niin lähetämme sinulle lisää tietoa vuokravälityspalvelustamme. 

Comments are closed.