Vuokrauspalvelu

Destination Lapland omaa yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksen mökkien vuokranvälityksestä Äkäslompolossa. Pitkien perinteiden ja menestyneen toiminnan ansiosta olemme saavuttaneet vankan aseman alueen johtavana mökkivuokraamona.

Pitkien perinteidemme salaisuus on vakituinen kotimainen asiakaskunta sekä hyvät suhteet ulkomaisiin matkanjärjestäjiin. Olemme panostaneet markkinoinnillisiin toimenpiteisiin sekä laadun parantamiseen. Kaikkien näiden toimenpiteiden tarkoituksena on palvella mökinomistajia sekä kuluttaja-asiakkaitamme entistä paremmin.

Toimintamme jatkuvan kehittymisen sekä Ylläksen alueen kasvavan kysynnän vuoksi, etsimme jatkuvasti lisää uusia vuokrauskohteita.

Laita mökkisi tuottamaan

Mökin tai loma-asunnon hankita Ylläkseltä yhdistettynä mökin vuokrauspalveluun on hyvä investointi. Destination Lapland on luotettava yhteistyökumppani loma-asuntosi huollon, siivouksen ja vuokrauksen osalta. Pitkäaikaisen toiminnan perustana ovat toimineet hyvät suhteet mökinomistajiin ja ennen kaikkea heidän luottamuksensa toimintaamme.

Join us

Destination Laplandin palvelukonseptissa asiakas saa kaiken haluamansa saman katon alta. Pidämme kunnia-asiana sitä, että loma-asunto on valmiiksi huollettu ja siivottu ennen lomasi alkua. Avainten nouto ja palautus hoituu kätevästi myös yhdestä paikasta. Antaessasi mökkisi meille vuokraukseen, voit luottaa siihen, että mökistäsi huolehditaan ja asiakkaat ovat tyytyväisiä.

Ota yhteyttä »

Ylläs

Destination Lapland Service Center toimii Ylläksen Äkäslompolossa.
Palvelukeskuksen kautta hoidamme mökkien siivouksen, huollon, avainpalvelun ja vuokrauspalvelun keskitetysti saman katon alta.

Lue lisää vuokrauspalvelustamme »

Comments are closed.