Ohjelmapalvelut 

Majoituksen lisäksi tarjoamme Ylläksellä laadukkaat ohjelmapalvelut.

Kauttamme pääset kokemaan kiehtovia retkiä ja syventäviä kokemuksia keskellä kauneinta lappilaista luontoa.

Tutustu valmiisiin lomaohjelmiimme ja tee valintasi. Jos haluat vaikuttaa ohjelman sisältöön tai sinulla on kokonaan oma, toteuttamista odottava toive, ota meihin yhteyttä. Rakennamme yhdessä toimivan ja unohtumattoman kokonaisuuden, jonka muisto kestää.

Ylläksen alueen seitsemän tunturia tarjoavat postikorttimaiset maisemat, joita pääsee ihailemaan unohtumattomilla aktiviteeteilla.

Talvi 2018/19 viikko-ohjelma »

 

   

Lapland Snow

 

Talvipyöräily

Jos olet jo tutustunut Ylläksen luontoon suksilla, moottorikelkalla tai lumikengillä, niin on aika kokeilla jotain uutta! Tervetuloa tutustumaan Lapin taianomaiseen ympäristöön läskipyörillä. Täydellisesti huolletut talvipyöräilyreittimme avaavat uuden ja jännittävän tavan nauttia alueemme kauniista tunturimaisemista sekä jäätyneistä järvistä ja soista.

Tutustu läskipyörä safareihiin »

 moottorikelkkailu Moottorikelkkailu

Vauhdikas ja hauska tapa lähteä seikkailulle Ylläksen ympäristöön on moottorikelkan selässä. Kelkkaretkiä on jokaiseen makuun ja osaamistasolle. Lähde mukaan jahtamaan revontulia tai tutustumaan Lapin mystiikkaan tai lumitaiteeseen.

Tutustu kelkkaretkiin »

Eläinsafarit

Lähde mukaan unohtumattomille eläinsafareille. Voit tutustua mielettömään Lapin luontoon hevosen selässä tai ohjaamalla omaa huskyvaljakkoasi. Vierailu porotilalla puolestaan tuo porot ja lappilaisen elämäntavan tutummaksi.

Lue lisää safareista »

 

Lumikenkäily & hiihto

Lumikenkäily on rauhallinen tapa tutustua Ylläksen maisemiin, tuntureihin ja upeisiin näkymiin tuntureiden huipuilta. Kokopäiväretki metsäsuksilla tarjoaa murtomaahiihdon ystäville uuden tavan tutustua Lapin luontoon.

Lue lisää ohjelmasta »

Comments are closed.