Ohjelmapalvelut 

Majoituksen lisäksi tarjoamme Ylläksellä laadukkaat ohjelmapalvelut.

Kauttamme pääset kokemaan kiehtovia retkiä ja syventäviä kokemuksia keskellä kauneinta lappilaista luontoa.

Tutustu valmiisiin lomaohjelmiimme ja tee valintasi. Jos haluat vaikuttaa ohjelman sisältöön tai sinulla on kokonaan oma, toteuttamista odottava toive, ota meihin yhteyttä. Rakennamme yhdessä toimivan ja unohtumattoman kokonaisuuden, jonka muisto kestää.

Ylläksen alueen seitsemän tunturia tarjoavat postikorttimaiset maisemat, joita pääsee ihailemaan unohtumattomilla aktiviteeteilla.

Talvi 2016/17 viikko-ohjelma »

 

Ohjelmapalvelut   

Lapland Snow

 

 moottorikelkkailu Moottorikelkkailu

Vauhdikas ja hauska tapa lähteä seikkailulle Ylläksen ympäristöön on moottorikelkan selässä. Kelkkaretkiä on jokaiseen makuun ja osaamistasolle. Lähde mukaan jahtamaan revontulia tai tutustumaan Lapin mystiikkaan tai lumitaiteeseen.

Tutustu kelkkaretkiin »

eläinsafarit

Eläinsafarit

Lähde mukaan unohtumattomille eläinsafareille. Voit tutustua mielettömään Lapin luontoon hevosen selässä tai ohjaamalla omaa huskyvaljakkoasi. Vierailu porotilalla puolestaan tuo porot ja lappilaisen elämäntavan tutummaksi.

Lue lisää safareista »

 lumikenkäily

Lumikenkäily & hiihto

Lumikenkäily on rauhallinen tapa tutustua Ylläksen maisemiin, tuntureihin ja upeisiin näkymiin tuntureiden huipuilta. Kokopäiväretki metsäsuksilla tarjoaa murtomaahiihdon ystäville uuden tavan tutustua Lapin luontoon.

Lue lisää ohjelmasta »

Comments are closed.