Loma-Asunnot

Elämystalo Destination Lapland toimii Ylläksen alueen keskusvaraamona, kun haluat löytää Ylläkseltä juuri oikean tukikohdan lomallesi. Keskitymme majoitustarjonnassamme erityisesti kelo- ja hirsimökkeihin, sillä mielestämme lappilaisen perinnerakentamisen tuoma tunnelma on tärkeä. Haluamme sinun nauttivan lomastasi, joten siivoamme ja huollamme mökin puolestasi.

 loma-asunnot

Laajasta mökkitarjonnastamme löydät varmasti mieleisesi vaihtoehdon. Tarjontamme ulottuu viihtyisistä yksiöistä Premier Collection –luokan loma-asuntoihin. Voit myös valita, tahdotko majoittua aivan palveluiden äärelle vai rauhaisan tunturiluonnon keskelle.

Mökkikirja Nro 7 on julkaistu!
Voit myös selata sitä netissä »

yksiöt

Yksiöt

Matkustaessasi yksin tai ystäväsi kanssa on viihtyisä yksiö käytännöllinen vaihtoehto. Vaikka tilaa on hieman vähemmän (30 – 45 m2), pääset silti nauttimaan saunan lämmöstä ja takkatulen tunnelmasta. Yksiöt sopivat mainiosti niin yksin matkustaville, pariskunnille kuin myös pienelle perheelle.

Näytä yksiöt »

 1mh

1 makuuhuone

Pieni mökki sopii perheen talviloman tai romanttisen yhdessäolon majoitus- vaihtoehdoksi. Avara olohuone yhdistettynä keittiöön, yksi makuuhuone ja kätevä parvi, on kotoisa lomanviettopaikka 2-4 henkilölle.

Näytä 1 mh huoneistot »

2mh

2 makuuhuonetta

Kahden makuhuoneen mökki tarjoaa tilaa ja mukavuutta perheen tai kaveriporukan lomalle. Tasokkaassa mökissä voi yhdessä valmistaa ruokaa tai viettää aikaa olohuoneessa rentoutumalla. Loman kruunaa rentouttavat saunahetket ja makkaranpaisto takanääressä.

Näytä 2 mh huoneistot »

 isot mökit

Isot mökit

Isoissa mökeissä majoittuu helposti iso kaveriporukka tai useampi perhe yhdessä. Mökit ovat kooltaan 80–180 m2 ja asukkeja niihin mahtuu jopa 16. Makuuhuoneita mökeissä on kolmesta kahdeksaan ja monipuolisen tarjontamme ansiosta varustelu- tasoltaankin niitä löytyy varsin erilaisia.

Näytä isot mökit »

Comments are closed.