Tervetuloa Ylläkselle

Kaunis Lapin maisema on unohtumaton kokemus vierailijalle. Jylhät tunturit, puhdas luonto ja rauhallinen elämänmeno pysäyttävät vierailijan nauttimaan kauniin luonnon antimista.

Lapin luontoRauhaisan lomatunnelman saavuttaminen ja arjen kiireiden unohtaminen käy helposti täällä Suomen ja Ruotsin lapin yhtymäkohdassa.  Destination Lapland tarjoaa lomaelämyksiä koko Ylläksen alueella, sekä Äkäslompolon että Ylläsjärven kylissä.

Ylläksen alue sijaitsee noin. 40 km Kolarista pohjoiseen aivan Ruotsin rajan tuntumassa. Seitsemän tunturin, kahden lapinkylän ja Ylläs-Aakenus kansallispuiston alue on kuuluisa paitsi erinomaisista laskettelu ja hiihtomahdollisuuksista myös aidosta lappilaisesta tunnelmastaan.

Ylläksen talvi

cross_country.jpgLaskettelijalle Ylläs tarjoaa maamme mittavimmat rinteet, huipun kohotessa 718 metrin korkeuteen. Latuverkostosta löytyy reittejä niin sunnuntai- kuin kilpahiihtäjillekin. Perinteisten hiihtolajien lisäksi Ylläksellä voit kokeilla paljon muitakin talviaktiviteetteja kuten moottorikelkkailua tai huskyajelua. Monipuolista ohjelmaa talvilomallesi löydät Destination Laplandin Lapland Snow viikko-ohjelmasta.

Ylläksen kesä

safari_kesa.jpgYlläksen kesä on täynnä mahdollisuuksia aktiiviselle kesälomailijalle; laaja latuverkosto muuttuu kesän tullen luontopoluiksi, joissa upeasta maisemasta voi nauttia vaeltaen tai pyöräillen. Vesistöalueilla voi kokeilla koskenlaskua, melontaa tai kalastusta. Lisätietoa kesän aktiviteeteistä saat toimistoltamme.

Lisätietoa

www.yllas.fi »
Tapahtumat, rinteet, ladut, sää

www.luontoon.fi »
Kansallispuisto, retkeily, reitit

Comments are closed.